3D CT felvétel

Cranex 3D CT digitális volumentomográfia

Fogászatunkon az állkapcsok diagnosztizálása egy digitális, 3 D tomográfia eszköz segítségével történik.

Ez a készülék olyan felvételek készítését teszi lehetővé, melyek nagyságrendekkel részletesebb és pontosabb képet adnak, mint a legjobb panorámaröntgen felvételek. A készülék segítéségével 3 dimenziós vizsgálat és állapotfelmérés válik lehetővé. A 3D CT felvételek lehetővé teszik, hogy a legapróbb, legfontosabb részletek, melyek más módszerekkel észrevétlenek maradnának akár tizedmilliméter nagyságú elváltozások is felfedezhetők és vizsgálhatók legyenek. Ezáltal még pontosabb és még minőségibb munkát, szolgáltatást tudunk nyújtani.

A felvétel percek alatt elkészül. A készülék használata teljesen biztonságos: gyermekek, idős emberek részére, sőt terhesség alatt is alkalmazható. A CT készülék segítségével szájsebészeti beavatkozások teljes biztonsággal tervezhetők és kivitelezhetők, mivel a szájsebész, aki a beavatkozást végzi, a műtéti területet minden irányból részletesen megvizsgálhatja.

Előnyök:

  • A Denis & Focus Dental Centrum szájsebésze képes jobban és korábban felismerni esetleges károsodásokat és kockázatokat, mint egy szokványos panorámaröntgen alapján.
  • Az állkapocs- és csontszerkezet állapota rendkívül pontosan vizsgálható, így a szájsebészeti beavatkozások, az implantálás megbízhatóan tervezhető és kivitelezhető.
  • A beavatkozás kockázata csökken.
  • Több terápiás megoldásra ad lehetőséget.
Fogászatunkon dolgozók legfőbb célja minden esetben az, hogy az Ön mosolya gyönyörű legyen –sok-sok éven át. Büszkék vagyunk arra, hogy technikai felszereltségünk teljes mértékben megfelel a modern fogászat követelményeinek, és mind Magyarországon, mind pedig egész Európában a legmagasabb színvonalat képviseli.

Ön egy fájdalom- és stressz-mentes, magas színvonalú, minőségi fogászati kezelés iránt érdeklődik? Jó hírű rendelőnk Magyarország egyik vezető fogászata és a páciensek körében leggyakrabban kerül továbbajánlásra. Szakképzett fogorvosaink már több mint 20.000 elégedett pácienst kezeltek 2000 óta. Örülnénk, ha Ön is a Denis & Focus Fogászat nagy családjához tartozna.

Élvezze az egyik piacvezető, privát fogászat különleges légkörét Mosonmagyaróváron, a Denis & Focus Dental Centrumban. Éljen át egy olyan magas minőségű kezelést, mint még soha azelőtt, hogy tökéletes, csodaszép fogakkal térhessen haza. Mert az Ön egészsége és elégedettsége a szívügyünk!

Várjuk időpontfoglalását, hogy elégedetté tehessük, és hogy az Ön bizalmát is elnyerhessük.

Egyeztesse már MOST időpontját!

Tel.: 0036-96-566-076

E-mail: info@denisdental.com

Az Ön Denis & Focus Dental Centruma