Digitális Panoráma röntgenfelvétel

Modern és kíméletes vizsgálati módszer

A digitális röntgen manapság a modern és minimálinvazív fogászat egyik legfontosabb alappillére. Ha fogszakorvosaink szeretnék felmérni pácienseink fogainak állapotát, különféle eszközök állnak rendelkezésükre. A vizsgálathoz hozzátartozik a pácienssel folytatott részletes megbeszélés, a fogak vizsgálata és a röntgendiagnosztika. Azonban a száj nem minden területe látható szabad szemmel, vagy érhető el fizikális vizsgálattal. Így a fogorvos nem látja sem a fogközöket, sem a fog belsejét, és az állkapocscsontba sem nyer betekintést, amelyben a foggyökerek helyezkednek el. Annak érdekében, hogy végleges bizonyosságot nyerjünk ezen területek egészségi állapotáról, fogorvosainknak lehetőségük van, hogy a digitális röntgentechnikával a lehető legkíméletesebb módon vizsgálják meg pácienseinket.
 
A digitális röntgen ma már nélkülözhetetlen eszköze a modern fogászat vizsgálati módszereinek. Lehetővé teszi a fog- és csontszerkezetek szemléltetését, amelyeket a fogorvos más módon nem tudna megvizsgálni. A digitális röntgen ilyen szempontból fontos szerepet játszik a fogak egészségének és épségének megőrzésében.
 
Előnyök:
 
  • A fogorvos másodpercek alatt digitalizált képet kap, amely alapján azonnal meg tudja ítélni a fogak állapotát és ezt megbeszélheti a pácienssel és kollégáival is.
  • A digitális röntgentechnika egyik verhetetlen előnye, hogy 90 százalékkal kisebb sugárterheléssel dolgozik, más klasszikus analóg technikákkal szemben.

  • A digitális röntgenképek képminősége sokkal jobb, mint a hagyományos képek minősége és a fog- és csontszerkezeteket kiválóan ábrázolják. A röntgenkép a számítógépen azonnal szerkeszthető, a fényerő és a kontraszt egyszerűen beállítható, így gyors és pontos diagnózis állítható fel.
  • A digitális képek egyszerűen továbbíthatók páciensek, párhuzamos kezelést végző vagy utókezelést végző orvosok számára is, a körülményes és rossz minőségű másolatok pedig már a múlté.
  • A digitális technika környezetkímélő: az analóg röntgenfilmek és elsősorban az elő-híváshoz szükséges vegyszerek, amelyeket a hagyományos röntgen esetében használtak, teljesen feleslegessé váltak. Ily módon a digitális röntgen alkalmazása nagymértékben hozzájárul az egészséges környezet fenntartásához. 

Ön egy fájdalom- és stressz-mentes, magas színvonalú, minőségi fogászati kezelés iránt érdeklődik?
Jó hírű rendelőnk Magyarország egyik vezető fogászata és a páciensek körében leggyakrabban kerül továbbajánlásra. Szakképzett fogorvosaink már több mint 20.000 elégedett pácienst kezeltek 2000 óta. Örülnénk, ha Ön is a Denis & Focus Fogászat nagy családjához tartozna.

Élvezze az egyik piacvezető, privát fogászat különleges légkörét Mosonmagyaróváron, a Denis & Focus Dental Centrumban. Éljen át egy olyan magas minőségű kezelést, mint még soha azelőtt, hogy tökéletes, csodaszép fogakkal térhessen haza. Mert az Ön egészsége és elégedettsége a szívügyünk!

Várjuk időpontfoglalását, hogy elégedetté tehessük, és hogy az Ön bizalmát is elnyerhessük.

Egyeztesse már MOST időpontját!

Tel.: 0036-96-566-076

E-mail: info@denisdental.com

Az Ön Denis & Focus Dental Centruma