Vállas preparálás

A vállas csiszolás a legmodernebb és legigényesebb fogpreparálási technika. 

A koronák stabilitását, esztétikáját és pontosságát a fogak csiszolásának a technikája biztosítja.

img52.jpg


Ahhoz, hogy elkerüljük a koronák felépítésénél (kialakításánál) a részben túl vékony rétegeket, a fogorvosok és fogtechnikusok előnyben részesítik a lekerekített preparációs formákat, mint például a vállas csiszolás lekerekített belső éleit.

A korábbról ismerős tangenciális preparálások már nem felelnek meg a páciensek esztétikát érintő modern elvárásainak. Ez a fajta csiszolás ugyanis a koronák széleinél túl hosszú és nagy koronákat eredményezett és kedvezőtlen volt a pontos illeszkedés és a korona szélének kontúrja szempontjából.

img53.jpg


A vállas preparálás egy a fogat védő csiszolási módszer. Ezen módszer segítségével lehetővé válik a korona széleinél a megfelelő zárás és egy jól látható preparálási határ kialakítása. Biztosítja a fognyak szélénél a korona felhelyezéséhez szükséges helyet, nem kell íny alá menni. Így a fogíny egészséges és védett marad.

img54.jpg 
A vállas csiszolás igényes és modern módszere a fogak előkészítésének. Mint minden precíziós munka, ez is nagy figyelmet igényel a fogak csiszolása és ‚megmunkálása' során. Ezen technológia segítségével elkerülhető a szürke ínyszél megjelenése. A vállas csiszolás így hozzájárul a mind az esztétikumhoz, mind a megfelelő szájhigiénéhez, mivel a korona jobban zár és elkerülhető a korona alá való beszivárgás. A korona széle a vállon ül, nincs elálló koronaszél, miáltal mind a korona, mind a fog esetében hosszabb élettartam és nagyobb tartósság garantálható.


Ön egy fájdalom- és stressz-mentes, magas színvonalú, minőségi fogászati kezelés iránt érdeklődik?
Jó hírű rendelőnk Magyarország egyik vezető fogászata és a páciensek körében leggyakrabban kerül továbbajánlásra. Szakképzett fogorvosaink már több mint 20.000 elégedett pácienst kezeltek 2000 óta. Örülnénk, ha Ön is a Denis & Focus Fogászat nagy családjához tartozna.

Élvezze az egyik piacvezető, privát fogászat különleges légkörét Mosonmagyaróváron, a Denis & Focus Dental Centrumban. Éljen át egy olyan magas minőségű kezelést, mint még soha azelőtt, hogy tökéletes, csodaszép fogakkal térhessen haza. Mert az Ön egészsége és elégedettsége a szívügyünk!

Várjuk időpontfoglalását, hogy elégedetté tehessük, és hogy az Ön bizalmát is elnyerhessük.

Egyeztesse már MOST időpontját!

Tel.: 0036-96-566-076

Az Ön Denis & Focus Dental Centruma