Implantátum Nobel Biocare

A Nobel Biocare vállalat már negyven éve a fogászati technológiai újítások egyik úttörője. A vállalat innovációs tevékenységét professzor Per-Ingvar Brånemarkkal való első együttműködése után kezdte meg, miután Brånemark felfedezte az ún. osszeointegrációt, azaz a folyamatot, aminek folyamán a beültetett implantátum és a befogadó csontszövet között szoros kötés jön létre. E folyamat során a csontszövetek körbeveszik az implantátumot vagy beültetett csontanyagot, elősegítve a beépülés folyamatát. Ma a vállalat vezető helyen áll a számítógép-vezérelt gyártási és kezelési technikák fejlesztésében.

 img17.jpg

A Nobel Biocare vállalat mind a megerősítő, mind az esztétikai fogászati megoldások nagy úttörője, újabbnál újabb műgyökér megoldásokkal ellátva a szakorvosokat. A Nobel Biocare missziójának tekinti, hogy segítsen abban, hogy tartós megoldásokkal biztosítsa a betegek elégedettségét.

A vállalat átfogó innovatív, tudományosan igazolt restaurációs megoldásokat kínál mind a gyökér, mind a fogfelszín területére, legyen szó akár egyetlen fogról vagy teljes fogsorokról.

A Nobel Biocare vállalat igyekszik olyan megoldásokat találni, melyek kielégítik a betegek klinikai és esztétikai igényeit, széleskörű kínálatot biztosítva mind az implantációs, mind a protetikai megoldások területén. A vállalat termékei mindenféle csontállomány esetén kínálnak megfelelő megoldást, legyen szó akár egyetlen hiányzó fogról, akár teljesen fogatlan állapotról.

Anyagok és technológia

A Nobel Biocare implantátumai magas tisztaságú titánból készülnek, mivel a titán a csont számára könnyedén befogadható. A Nobel Biocare egy különleges kezelési eljárással készült titánt használ, mely még erősebbé és ellenállóbbá teszi az anyagot. A Nobel Biocare szabadalmaztatott technológiát alkalmaz implantátumai gyártásakor, mint például a TiUnite vagy a Groovy technológiák, mely kezelési eljárások elősegítik az implantátum mielőbbi beágyazódását.

Implantátum rendszerek

A Nobel Biocare vállalat mára az egyik legátfogóbb implantációs portfólióval rendelkező vállalattá vált. A vállalat négy legnépszerűbb implantációs rendszere a NobelReplace, a NobelActive, a NobelSpeedy és a Brånemark rendszer. Ez a négy implantátumcsalád minden restaurációs területen kiváló lehetőségeket biztosít.

NobelReplace Tapered – A leggyakoribb

Ez az implantátum típus könnyen kezelhető és jól kiszámítható eredményeket biztosít, mind sebészeti, mind csont megerősítési eljárások során. Ezen tulajdonsága miatt vált a NobelReplace Tapered az egyik legszélesebb körben használt implantációs rendszerré az egész világon. A termékcsalád tagjai minden csonttípuson és felhasználási területen jól alkalmazható.

NobelActive - Az új irányvonal

A NobelActive a vállalat legújabb implantátum fejlesztése. A NobelActive termékcsalád tagjai alkalmasak közvetlenül foghúzás utáni behelyezésre, illetve puha csontba való behelyezésre is, anélkül hogy stabilitásuk kívánni valót hagyna maga után.

NobelSpeedy – A hatékony

A NobelSpeedy implantátumok nagyon népszerűek. Ezek a vállalat legnagyobb számban eladott termékei. Ez az implantátum típus kapható mind külső, mind belső csonkcsatlakozásokkal. Ez az implantátum különösen hatékony teljes fogatlanság esetén, illetve a speciális technikák, mint például az All-on-4 technika esetén.

Brånemark rendszer – Hosszú klinikai tapasztalat

A Brånemark rendszer a Nobel Biocare vállalat első implantátuma. Sok implantológus szerint ez az implantátum a legsokoldalúbban használható rendszer a Nobel Biocare portfóliójában. 20 éves klinikai tapasztalat bizonyítja a rendszer hatékonyságát.

Csonkok és egyéb tartóelemek

A Nobel Biocare különböző – minden igényt kielégítő - ideiglenes és végleges csonkok, illetve egyéb tartóelemek széles választékát kínálja.

Ön egy fájdalom- és stressz-mentes, magas színvonalú, minőségi fogászati kezelés iránt érdeklődik?
Jó hírű rendelőnk Magyarország egyik vezető fogászata és a páciensek körében leggyakrabban kerül továbbajánlásra. Szakképzett fogorvosaink már több mint 20.000 elégedett pácienst kezeltek 2000 óta. Örülnénk, ha Ön is a Denis & Focus Fogászat nagy családjához tartozna.

Élvezze az egyik piacvezető, privát fogászat különleges légkörét Mosonmagyaróváron, a Denis & Focus Dental Centrumban. Éljen át egy olyan magas minőségű kezelést, mint még soha azelőtt, hogy tökéletes, csodaszép fogakkal térhessen haza. Mert az Ön egészsége és elégedettsége a szívügyünk!

Várjuk időpontfoglalását, hogy elégedetté tehessük, és hogy az Ön bizalmát is elnyerhessük.

Egyeztesse már MOST időpontját!

Tel.: 0036-96-566-076

Az Ön Denis & Focus Dental Centruma