Sinuslift

Sinuslift - Az arcüreg nyálkahártyájának megemelése

Sinuslift egy olyan szájsebészeti operációs eljárás, melynek folyamán az állkapocsüreg kerül megerősítésre.

A Denis & Focus Fogászati Klinikán ez az eljárás egy modern, német gyártmányú szájsebészeti gép segítségével történik. A KaVo modern technikája és a Denis & Focus Klinika szájsebésze együtt a legjobb eredményt teszik lehetővé! 
 
E nélkül az operáció nélkül az implantációk körülbelül felét nem lehetne végrehajtani. Sok páciensnél annyira leépült a felső állkapocscsont, hogy a mesterséges foggyökér a csontállományból átlógna az állkapocscsont üregébe és ezáltal tartása nem lenne megfelelő. Az alábbi animáció azt mutatja be, hogy hogyan nyitja fel a szájsebész az állkapocscsontot, hogyan emeli meg a csont nyálkahártyáját, illetve hogyan erősíti meg a csontot. Ezután be lehet helyezni az implantátumokat.

Denis & Focus Zahnklinik

Klinikánkon az arcüreg nyálkahártyájának megemelésének költsége a felhasznált anyag mennyiségétől függően változik.

Ön egy fájdalom- és stressz-mentes, magas színvonalú, minőségi fogászati kezelés iránt érdeklődik?
Jó hírű rendelőnk Magyarország egyik vezető fogászata és a páciensek körében leggyakrabban kerül továbbajánlásra. Szakképzett fogorvosaink már több mint 20.000 elégedett pácienst kezeltek 2000 óta. Örülnénk, ha Ön is a Denis & Focus Fogászat nagy családjához tartozna.

Élvezze az egyik piacvezető, privát fogászat különleges légkörét Mosonmagyaróváron, a Denis & Focus Dental Centrumban. Éljen át egy olyan magas minőségű kezelést, mint még soha azelőtt, hogy tökéletes, csodaszép fogakkal térhessen haza. Mert az Ön egészsége és elégedettsége a szívügyünk!

Várjuk időpontfoglalását, hogy elégedetté tehessük, és hogy az Ön bizalmát is elnyerhessük.

Egyeztesse már MOST időpontját!

Tel.: 0036-96-566-076

E-mail: info@denisdental.com

Az Ön Denis & Focus Dental Centruma