CBCT Pályázat

SAJTÓKÖZLEMÉNY

CB/CT RENDSZER BESZERZÉSE A FOCUS-DENTAL KFT.-NÉL

A mosonmagyaróvári Focus-Dental Kft. több mint 9,7 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázaton. A 24 millió forintot meghaladó összköltségű beruházásból eszközbeszerzés valósult meg.

Több mint 24 millió forintból modernizálta a Focus-Dental Kft. a mosonmagyaróvári fogászati rendelőjét és tevékenységi körét. A beruházás célja egy darab csúcsminőségű CB/CT rendszer beszerzése volt. A rendszer 1 db CT berendezésből és a működtetéséhez szükséges 2 db szoftverből tevődik össze.

A Focus-Dental Kft. 2000-ben kezdte meg működését Mosonmagyaróváron. Fő tevékenysége fogászati járóbeteg-ellátás. A gazdálkodás és a magas szolgáltatási színvonal eredményeként sikerült egy stabil, megbízható kisvállalkozást felépíteni, mely hosszú távon üzemeltethető. A stabil működést tükrözi, hogy 2010 évben, 2011, 2012 és 2013 évben is sikeresen pályázott a vállalkozás, és vissza nem térítendő támogatást nyert fejlesztéseihez. A Focus-Dental Kft. a piaci pozíciójának további növelése érdekében, és a fogászati elvárásokhoz igazodva, folyamatosan modernizálja eszközparkját.

Jelen projekt 14 hónap alatt valósult meg. A beszerzés a vártnál hosszabb idő alatt valósult meg. A berendezés üzembe helyezése megtörtént. A fogászati klinika meglévő és új pacienseit már a modern és új eszköz segítségével kezelik.

További információ kérhető:
FOCUS-DENTAL Egészségügyi Szolgáltató Kft.
Cím: 9200 Mosonmagyaróvár, Károly u. 2.
Honlap: www.denisdental.hu