Fájdalommentes érzéstelenítés

The Wand - Fájdalommentes érzéstelenítő injekció


Tanulmányok igazolják, hogy bárha a fogászati kezelések problémamentesen is zajlanak, a páciens mégis kellemetlenül érzi magát, szorong, mert fájdalmat érez az injekció beadása közben. Ilyenkor csak erre a kellemetlen érzésre fog emlékezni. Ezzel ellentétben a Wand STA készülékkel az érzéstelenítő beadása fájdalommentes és éppen ezért sok páciens ajánlja tovább.
 
A Wand STA készülék segítségével az érzéstelenítés közben fellépő fájdalom könnyen kiküszöbölhető, mind intraligamentális és helyi fecskendők, mind pedig vezetőfecskendők esetében. A készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy akár csak egyetlen fogat érzéstelenítsünk, ezzel csökkentve a páciens stresszhelyzetét.
 
ELŐNYÖK:

  • Növeli a hatékonyságot és a páciensek fájdalomtűrését
  • A készülék alkalmazásával nagyobb pontosság érhető el, maximális hatékonysággal, a páciensek elégedettsége mellett
  • A páciensek esetleges operáció előtti stressz érzése és félelme ezzel a készülékkel lényegesen csökkenthető.
 
Ön egy fájdalom- és stressz-mentes, magas színvonalú, minőségi fogászati kezelés iránt érdeklődik?
Jó hírű rendelőnk Magyarország egyik vezető fogászata és a páciensek körében leggyakrabban kerül továbbajánlásra. Szakképzett fogorvosaink már több mint 20.000 elégedett pácienst kezeltek 2000 óta. Örülnénk, ha Ön is a Denis & Focus Fogászat nagy családjához tartozna.

Élvezze az egyik piacvezető, privát fogászat különleges légkörét Mosonmagyaróváron, a Denis & Focus Dental Centrumban. Éljen át egy olyan magas minőségű kezelést, mint még soha azelőtt, hogy tökéletes, csodaszép fogakkal térhessen haza. Mert az Ön egészsége és elégedettsége a szívügyünk!

Várjuk időpontfoglalását, hogy elégedetté tehessük, és hogy az Ön bizalmát is elnyerhessük.
 
Egyeztesse már MOST időpontját!

Tel.: 0036-96-566-076

E-mail: info@denisdental.com

Az Ön Denis & Focus Dental Centruma