Stabil fogakra vágyik?

Denis & Focus Implantológiai Centrum – a megoldás fogászati problémáira!

Barátom, a fog – avagy: hogyan teheti tönkre fogaink elvesztése és egy műfogsor viselése emberi kapcsolatainkat?

Ön foghiánnyal, vagy teljes fogatlansággal küzd?

Műfogsora problémákat okoz és szeretne rögzített fogpótlást?

Az implantátumra rögzített fogpótlásoknak SZÁMOS ELŐNYE létezik:

 • Nincs szájpadi rész! Nincs hányinger!
 • A fogpótlás kiváló minőségű és rendkívül esztétikus!
 • Természetes hatást és érzetet kelt, mintha az a saját fogunk lenne!
 • Nagyon jó stabilitású fogsorragasztó nélkül!
 • Kényelmes viselet!
 • A legtartósabb fogpótlás, legjobb életminőség!
 • Jó rágófunkciót biztosít!
 • A csontsorvadás megelőzhető az implantátumok beültetésével!
 • Egyszerűen kezelhető! 


A fogakkal kapcsolatos problémák súlyos lelki problémákhoz vezethetnek. Az érintett személyek teljesen visszahúzódóvá válhatnak, kisebbségi érzésük elhatalmasodhat rajtuk.

 • A foghiány úgy hat, mintha éveket öregedett volna!
 • A foghiány lelki és egészségügyi problémákhoz vezethet.
 • A lötyögő műfogsor sok embernek feltűnik, kellemetlen helyzeteket teremtve.

A fogak elvesztése és a teljes protézis (műfogsor) viselése egészségügyi problémákhoz vezet. Ilyenek pl.:

 • kisebesedések az ínyen és a szájpadláson
 • a fogsor viselése fájdalmat, a kellemetlen szájpadlási rész hányingert okoz,
 • rossz rágófunkciót, kényelmetlen viselést és az állkapocscsont elsorvadását okozhatja.
Ritkábban kerül előtérbe azonban az átfogó lelki megterhelés, amelyet a rosszul illeszkedő (lötyögő) műfogsor vagy a hiányzó fogak válthatnak ki. Az érintett személyek gyakran visszahúzódnak társadalmi aktivitásaikból, szégyellik fogaik állapotát és félnek attól, hogy a műfogsor miatt kellemetlen helyzetbe kerülnek.

A műfogsor tökéletes illeszkedése vagy egy rögzített fogpótlás az ilyen esetekben még fontosabb, mint azt általában feltételeznénk. Csak a rögzített protézissel vagy fogpótlással rendelkező páciens lehet biztos abban, hogy fogpótlása beszéd, nevetés vagy étkezés közben nem mozdul el és nem okoz kellemetlenséget.

A külső megjelenésünk rossz irányba való változásai negatív kihatással vannak mindennapi életünkre, magabiztosságunkra, így szociális viselkedésünkre is. A fogatlanság sok esetben azt eredményezi, hogy az arcszerkezet „beesik”, így az érintettek azt a benyomást keltik, mintha éveket öregedtek volna, merta fogak stabilizáló és formát adó funkciója elveszik. Ezen kívül általános funkcionális korlátozások, mint beszédzavarok vagy nem megfelelő rágófunkció, szintén kihatással vannak közérzetünkre és társas viselkedésünkre. Ezzel ellentétben azok a páciensek, akik rögzített fogpótlás mellett döntöttek, éppen ennek ellenkezőjéről számolnak be, az eredmény egyszerűen lenyűgözi őket.


Milyen kezelési alternatívákat kínálunk fogatlanság vagy fogászati rendellenességek esetén?

Fogszakorvosunk, kívánságai figyelembevételével, a lehető legjobb kezelési alternatívákat ajánlja majd Önnek. A lehetséges megoldásokat, javaslatokat elmagyarázza Önnek. Részletesen tájékoztatni fogja Önt, és az Ön számára legmegfelelőbb fogászati kezelést illetően tanácsokkal látja majd el. A Denis & Focus fogászaton először is megvizsgáljuk általános egészségügyi állapotát, hogy az Ön esetében lehetséges-e az implantátumok beültetése. Rendkívül fontos, hogy elegendő mennyiségű csontállomány álljon szájsebészünk rendelkezésre annak érdekében, hogy a fogászati implantátumok beültetésre kerülhessenek.

A fogászati implantátumok sikerkvótája magas. Gyógyulásuk az esetek 95 %-ban sikeres. 10 év elteltével az implantátumok 90 %-a még mindig problémamentes. A fogászati implantátumok akár egy életen keresztül tarthatnak. A jó szájhigiénia és állandó fogápolás döntő szerepet játszanak abban, hogy a szövődményeket és az implantátumok elvesztését messzemenően kizárjuk.

Ön egy fájdalom- és stressz-mentes, magas színvonalú, minőségi fogászati kezelés iránt érdeklődik?

Jó hírű rendelőnk Magyarország egyik vezető fogászata és a páciensek körében leggyakrabban kerül továbbajánlásra. Szakképzett fogorvosaink már több mint 20.000 elégedett pácienst kezeltek 2000 óta. Örülnénk, ha Ön is a Denis & Focus Fogászat nagy családjához tartozna.

Élvezze az egyik piacvezető, privát fogászat különleges légkörét Mosonmagyaróváron, a Denis & Focus Dental Centrumban. Éljen át egy olyan magas minőségű kezelést, mint még soha azelőtt, hogy tökéletes, csodaszép fogakkal térhessen haza. Mert az Ön egészsége és elégedettsége a szívügyünk!

Várjuk időpontfoglalását, hogy elégedetté tehessük, és hogy az Ön bizalmát is elnyerhessük.

Egyeztesse már MOST időpontját!

Tel.: 0036-96-566-076

Az Ön Denis & Focus Dental Centruma