Fogfehérítés

Professzionális fogfehérítés „Hollywood-i mosoly”

Most csak 200 € állcsontonként!

Az ár egy szájhigiénés kezelés, fogkőeltávolítást is tartalmaz!


Fogai kávé, tea vagy cigaretta fogyasztása miatt elszíneződtek?
Az angol Beyond fogfehérítő készülék megoldja mindezt a problémát.

img49.jpg 

Mindenki alkalmas a Beyond professzionális fogfehérítésre, aki csak fehérebb fogakat szeretne. A tea, kávé, alkohol, és dohányzás okozta elszíneződések egész egyszerűen eltűnnek. Azt azonban jó, ha tudja, hogy a fogfehérítés a kizárólag a saját fogakra van hatással, az esztétikus töméseket, héjkerámiákat, koronákat nem lehet fehéríteni - ha az ajak felőli részen, a front részen elszíneződött tömése vagy fogpótlása, koronája van: a fogfehérítést követően ajánlott azok cseréjére az esztétikusabb hatás elérése végett! Maga a fehérítőzselé hozzávetőleg egy óra alatt eltűnteti az elszíneződéseket, amelyek gyakran évek hosszú sora alatt keletkeztek.

 img50.jpg


Kezelés menete:

Egy ún. "szájterpesz" felhelyezése után a szakasszisztens egy speciális ínyvédő zselét visz fel az ínyre, melyet azután fotopolimerizációs (fényre kötő) lámpával szilárdít és ezáltal rögzít. Ezután következik a Beyond fehérítőzselé fogakra való felvitele, mely 8-15 perc alatt fejti ki maximális hatását a Beyond kék fényének hatására. Ezután a zselét lemossék és egy újabb friss réteg kerül felkenésre még további 2 alkalommal. A fehérítés befejeztével – mintegy érzékenységet gátló, csillapító – a fogakra egy fluorid tartalmú paszta kerül pár percre.

img51.jpg

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy várandós kismamáknak nem javasolt sem a rendelői, sem más technikájú fogfehérítő eljárás.

Mivel a Beyond egy ú.n. hideg és UV/IR szűrt fénynyalábot használ, így fogai nem károsodhatnak. A fehérítő zselé vízbázisú, ezért az sem károsítja a fogzománcot, illetve az ínyvédelem miatt egyáltalán nem érintkezik a fogínnyel sem.

A fogfehérítés eredménye mindenkinél más és más, de a hatás átlagosan két-három évig tart, ami természetesen nagyban függ attól is, hogy mennyi teát, kávét fogyaszt és hogy dohányzik-e.


Fogfehérítés után az első 3 napban TILOS:

- dohányozni, vörösbort, kávét vagy fekete teát fogyasztani
- olyan ételeket fogyasztani amik színanyagot tartalmaznak
  (pl.: paprikás ételek)


A fehérítés eredménye nagyban függ a fog anyagától, ami egyénenként eltérő. A siker nem garantált és előre nem megjósolható.
A kezelés 2 hét múlva újra ismételhető. 


Ön egy fájdalom- és stressz-mentes, magas színvonalú, minőségi fogászati kezelés iránt érdeklődik?
Jó hírű rendelőnk Magyarország egyik vezető fogászata és a páciensek körében leggyakrabban kerül továbbajánlásra. Szakképzett fogorvosaink már több mint 20.000 elégedett pácienst kezeltek 2000 óta. Örülnénk, ha Ön is a Denis & Focus Fogászat nagy családjához tartozna.

Élvezze az egyik piacvezető, privát fogászat különleges légkörét Mosonmagyaróváron, a Denis & Focus Dental Centrumban. Éljen át egy olyan magas minőségű kezelést, mint még soha azelőtt, hogy tökéletes, csodaszép fogakkal térhessen haza. Mert az Ön egészsége és elégedettsége a szívügyünk!

Várjuk időpontfoglalását, hogy elégedetté tehessük, és hogy az Ön bizalmát is elnyerhessük.

Egyeztesse már MOST időpontját!

Tel.: 0036-96-566-076

Az Ön Denis & Focus Dental Centruma