Általános információk

Denis & Focus Dental Centrum – a megfizethető megoldás fogászati problémáira

Mert az egészség már a szájban kezdődik!

Szívélyes üdvözletünket küldjük Mosonmagyaróvárról!

Örömmel vesszük érdeklődését az esztétikai és implantátumos fogpótlásokra szakosodott Denis & Focus Dental Centrum stressz- és fájdalom-mentes, magas színvonalú kompetens szolgáltatásai iránt.

Jó hírű rendelőnk Magyarország egyik vezető fogászata és a páciensek körében leggyakrabban kerül továbbajánlásra. Szakképzett fogorvosaink már több mint 34.000 elégedett pácienst kezeltek 2000 óta. Örülnénk, ha Ön is a Denis & Focus Fogászat nagy családjához tartozna.

2018-ban fogászatunk teljes digitalizációt vezetett be, létrehoztuk praxislaborunkat, mely aktívan támogatja a fogpótlások készítését. A nagy volumenű beruházás egyetlen nagy nyertese Ön! Személyes konzultációja során a forradalmi 3Shape szájszkennerel lenyomatot készítünk, melynek segítségével felállítjuk a diagnózist. Az Exocad tervezőprogrammal megtervezzük leendő fogpótlását, így Ön már azelőtt látja a tervezett végeredményt, hogy kezelését elkezdtük volna. A fogászati kezelés során további digitális lenyomatokat veszünk és praxislaborunk digitális ideiglenes pótlást készít Önnek, amely formában és viseletben az eredetivel mindenben megegyezik. Amennyiben elégedett az eredménnyel, CAD/CAM pótlását próba szükségessége nélkül készre visszük. A digitális technológia kiküszöböli a manuális eljárás természetéből adódó esetleges pontatlanságokat, amelyek a szakemberek legnagyobb odaadása ellenére is befolyásolták a kezelést és végeredményt. Az eredmény: tökéletes csonkvédelem, mikron pontosságú illeszkedés, tartós, esztétikus pótlás!

Élvezze az egyik piacvezető, privát fogászat különleges légkörét Mosonmagyaróváron, a Denis & Focus Dental Centrumban. Éljen át egy olyan magas minőségű kezelést, mint még soha azelőtt, hogy tökéletes, csodaszép fogakkal térhessen haza. Mert az Ön egészsége és elégedettsége a szívügyünk!

A fogorvosválasztás bizalmi dolog!

Bízzon tapasztalatunkban és legmodernebb felszereltségünkben. A nálunk dolgozó fogszakorvosok évente több mint 8.000 fogászati kezelést végeznek el. A minőség és pontosság a részletekben rejlik, ezt ISO minőségbiztosítási folyamatink is garantálják. Megbízhatóságunk garanciája pácienseink számos továbbajánlása. Pácienseink nagyra értékelik kompetenciánkat, barátságos hozzáállásunkat és örömmel tölti el őket, hogy időt szánunk rájuk, hogy mindig ők állhatnak a középpontban. Időpontjainknál ügyelünk arra, hogy elegendő időt biztosítsunk az egyes kezelésekre, hogy orvosaink és asszisztenseink gondosan, figyelmesen, türelemmel és együttérzéssel végezhessék el az Ön fogászati kezelését.

Fogászati klinikánk és fogszakorvosaink legfőbb célja a páciensek elégedettsége. Arra törekszünk, hogy fogászati kezeléseink mindig fájdalom- és stressz mentesek legyenek.

Fogszakorvosaink

Pácienseinknek nem kell – így Önnek sem - félnie a nálunk zajló fogászati vagy szájsebészeti kezelésektől. Orvosaink nagy tapasztalattal rendelkeznek óvatosan, türelmesen és együttérzéssel dolgoznak. Esztétikai és implantátum fogpótlásokra szakosodtak és a félős páciensekre vonatkozó speciális képzésben is részesültek.

Ár-érték arány

A fogpótlások esetén nemcsak az ár számít!

Elsősorban a fogpótlásnál, amely az Ön személyes kényelmét szolgálja, ügyelni kell a minőségre. Nálunk kiváló minőséget és szolgáltatást, egyedülálló garanciát kap az ár-érték arányt tekintve. Pácienseink részére a lehető legnagyobb árelőnyt biztosítjuk, kiváló minőség mellett. Az egészsége fontos, ne érje be kevesebbel!

Időpontok & Nyitva tartás

Amennyiben szeretne velünk időpontot egyeztetni, keressen minket. Minden esetben igyekszünk rugalmasak lenni és betegeink kívánságainak megfelelően időpontot foglalni. Van egy jó hírünk azok számára, akik a már máshol tapasztalt hosszú várakozási időt nem viselik el: nálunk nem kell sokat várni!

Fogászati klinikánk nyitvatartási ideje: hétfőtől péntekig 9.00-től 19.00 óráig, szombaton pedig 9.00-től 17.00 óráig. Az időpontfoglalás előzetes megbeszélés alapján történik.

Várjuk időponttal kapcsolatos érdeklődését, hogy Önt is sikerüljön meggyőzni és elnyerhessük bizalmát.

Foglaljon már most időpontot!

Tel.: 0036-96-566-076

Költség- és kezelési terv

Pácienseink részére a lehető legnagyobb árelőnyt biztosítjuk, kiváló minőség mellett.

A kezelés megkezdése előtt gyógyulási és költségtervre van szükség.

Pontos költség- és kezelési tervet csak egy aktuális (három hónapnál nem régebbi) panorámaröntgen alapján és egy ingyenes első tanácsadást követően tudunk Önnek összeállítani.

A kezeléseket illetően 100 %-os biztonságra törekszünk. Ezért a szájsebészeti beavatkozások előtt egy aktuális CT felvétel készítése és kiértékelése elengedhetetlen.

Már rendelkezik gyógyulási és költségtervvel, egy aktuális OP vagy CT felvétellel?

Juttassa el hozzánk e-mailben () vagy pedig postai úton (H-9200 Mosonmagyaróvár, Károly u. 2.)  - és mi azonnal elkészítjük személyre szabott ajánlatát minden kötelezettség nélkül.

Áraink

Áraink fix árak, már tartalmazzák az orvosi honoráriumot, az anyag- és laborköltségeket. Az általunk használt anyagok és műszerek megfelelnek az EU-s szabványoknak. A kezelést követően Ön hivatalos számlát és a laborunk által kiállított minőségi tanúsítványt kap.

Fizetés

A fizetés itt helyben történik és mind készpénzzel, mind bankkártyával lehetséges euróban vagy forintban. A következőkben felsorolt bankkártya típusokat fogadjuk el:

 • Visa
 • V-pay
 • Mastercard
 • Maestro
 • JCB
 • CUP (Chine Union Pay)
 • Diners
 • Discovery

Minden megkezdett kezelés után az éppen elvégzett szolgáltatást kell kifizetni, amely a költség- és kezelési tervén igazolásra kerül. A fennmaradó összeget legkésőbb a teljes kezelés befejezésének napján kell kiegyenlíteni. A kezelést követően Ön hivatalos számlát és a laborunk által kiállított minőségi tanúsítványt kap.

Az Ön előnyei nálunk:

 • ingyenes konzultáció részletes tanácsadással
 • ingyenes gyógyulási és költségterv készítése
 • ingyenes kontroll vizsgálatok
 • ingyenes, kamerával megfigyelt parkolási lehetőség a klinika saját parkolójában
 • vezeték nélküli és ingyenes internet hozzáférés (WLAN)
 • fogászati kezelések azonos kezelési módszerekkel és alapanyagokkal, mint Németországban
 • rövid várakozási idő, kiváló minőség, kellemes légkör
 • gyors kezelési időtartam
 • 3 év garancia az általunk elkészített fogpótlásokra
 • kiváló esztétika: az általunk elkészített fogpótlások gyönyörűek és természetes hatást kölcsönöznek
 • magas szintű szolgáltatások: fogorvosaink és munkatársaink barátságosak, betegorientáltak és minden betegre megfelelő időt szánnak
 • fogtechnikai laborunk által kiállított minőségi tanúsítvány a fogpótlásokra

További kérdések esetén szívesen állunk rendelkezésére.

Várjuk időpontfoglalását, hogy elégedetté tehessük, és hogy az Ön bizalmát is elnyerhessük.

Egyeztesse már MOST időpontját!

Tel.: 0036-96-566-076

Az Ön Denis & Focus Dental Centruma