Fogfehérítés

Professzionális fogfehérítés „Hollywood-i mosoly”

Fogai kávé, tea vagy cigaretta fogyasztása miatt elszíneződtek?
Az OPALESCENCE BOOST fogfehérítés megoldja mindezt a problémát.

Zahnaufhellung „Hollywood Smile”

Mindenki alkalmas az OPALESCENCE BOOST professzionális fogfehérítésre, aki csak fehérebb fogakat szeretne. A sok tévhittel ellentétben szeretnénk megnyugtatni: A fogfehérítés nem ártalmas a fogakra! A tea, kávé, alkohol, és dohányzás okozta elszíneződések eltűnnek, mivel a fogfehérítés megnyitja a fogzománc prizmáit és a behatoló speciális anyag kifehéríti a foganyagot. Azt azonban jó, ha tudja, hogy a fogfehérítés a kizárólag a saját fogakra van hatással, az esztétikus töméseket, héjkerámiákat, koronákat nem lehet fehéríteni - ha az ajak felőli részen, a front részen elszíneződött tömése vagy fogpótlása, koronája van: a fogfehérítést követően ajánlott azok cseréjére az esztétikusabb hatás elérése végett! Maga a fehérítőzselé hozzávetőleg egy óra alatt eltűnteti az elszíneződéseket, amelyek gyakran évek hosszú sora alatt keletkeztek. Amennyiben szükséges, ismétlő kezelésre kerülhet sor. 

Das Beyond Zahnbleichgerät löst all diese Probleme!

Kezelés menete:

Egy ún. "szájterpesz" felhelyezése után a szakasszisztens egy speciális ínyvédő zselét visz fel az ínyre, melyet azután fotopolimerizációs (fényre kötő) lámpával szilárdít és ezáltal rögzít. Ezután következik az OPALESCENCE BOOST fehérítőzselé fogakra való felvitele, mely kb. 30 perc alatt fejti ki maximális hatását. Ezután a zselét lemossák és egy újabb friss réteg kerül felkenésre még további 2 alkalommal. A fehérítés befejeztével – mintegy érzékenységet gátló, csillapító – a fogakra egy fluorid tartalmú paszta kerül pár percre.

Das Beyond Zahnbleichgerät löst all diese Probleme!

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy várandós kismamáknak nem javasolt sem a rendelői, sem más technikájú fogfehérítő eljárás.

A fogfehérítés eredménye mindenkinél más és más, de a hatás átlagosan két-három évig tart, ami természetesen nagyban függ attól is, hogy mennyi teát, kávét fogyaszt és hogy dohányzik-e.