3D CT felvétel

Cranex 3D CT digitális volumentomográfia

Fogászatunkon az állkapcsok diagnosztizálása egy digitális, 3 D tomográfia eszköz segítségével történik.

Ez a készülék olyan felvételek készítését teszi lehetővé, melyek nagyságrendekkel részletesebb és pontosabb képet adnak, mint a legjobb panorámaröntgen felvételek. A készülék segítéségével 3 dimenziós vizsgálat és állapotfelmérés válik lehetővé. A 3D CT felvételek lehetővé teszik, hogy a legapróbb, legfontosabb részletek, melyek más módszerekkel észrevétlenek maradnának akár tizedmilliméter nagyságú elváltozások is felfedezhetők és vizsgálhatók legyenek. Ezáltal még pontosabb és még minőségibb munkát, szolgáltatást tudunk nyújtani.

A felvétel percek alatt elkészül. A készülék használata teljesen biztonságos: gyermekek, idős emberek részére, sőt terhesség alatt is alkalmazható. A CT készülék segítségével szájsebészeti beavatkozások teljes biztonsággal tervezhetők és kivitelezhetők, mivel a szájsebész, aki a beavatkozást végzi, a műtéti területet minden irányból részletesen megvizsgálhatja.

Előnyök:

  • A Denis & Focus Dental Centrum szájsebésze képes jobban és korábban felismerni esetleges károsodásokat és kockázatokat, mint egy szokványos panorámaröntgen alapján.
  • Az állkapocs- és csontszerkezet állapota rendkívül pontosan vizsgálható, így a szájsebészeti beavatkozások, az implantálás megbízhatóan tervezhető és kivitelezhető.
  • A beavatkozás kockázata csökken.
  • Több terápiás megoldásra ad lehetőséget.

Fogászatunkon dolgozók legfőbb célja minden esetben az, hogy az Ön mosolya gyönyörű legyen –sok-sok éven át. Büszkék vagyunk arra, hogy technikai felszereltségünk teljes mértékben megfelel a modern fogászat követelményeinek, és mind Magyarországon, mind pedig egész Európában a legmagasabb színvonalat képviseli.