G-Cam Inlay / Onlay

G-Cam Inlay/Onlay

legjobb - fogtechnikus által digitális eljárással készített - fogtömés.

Ez a fogtöméstípus a legprecízebb, de azáltal, hogy a fogtechnikus, digitális lenyomat alapján CAD/CAM rendszerrel készíti, két ülésben készül el. A rendelőben készült fogtöméshez hasonlóan, helyi érzéstelenítés után, fúróval eltávolítjuk a fog üregéből a szuvas részeket, majd 3Shape digitális lenyomatot veszünk a kialakított üregről. Ezután a fogba ideiglenes tömést teszünk. Következő alkalommal az ideiglenes tömés eltávolítása után, a fogtechnikus által elkészített tömést beragasztjuk a fogba.

Fogászatunkon a G-Cam-ből készült inlayeket részesítjük előnyben, mivel a kerámia túl merev anyagnak bizonyult az effajta pótlások tekintetében.

Keramik Inlay – Keramik Füllung (F1, F2)

A G-Cam Inlay/Onlay előnyei

A G-Cam olyan speciális karbonszállal megerősített kompozit, amelyet csak digitális technológiával lehet tökéletesen megmunkálni. Sűrűségének köszönhetően nem vesz fel nedvességet, így nem színeződik el. 100%-os éli záródást tesz lehetővé, így a saját fog nem szuvasodik az inlay/onlay alá. Rugalmas anyag, így a rágófunkció nem okoz állkapocsízület túlterhelést, az eredeti fogforma teljes mértékben visszaállítható.

Keramik-Inlay