Implantátum Camlog

Minőségi fogimplantátumok a CAMLOG cégtől!

A CAMLOG az implantológiához tartozó termékek egyik piacvezető gyártója és a Denis & Focus Dental Centrum megbízható partnere. Különös figyelmet szentelünk a biokompatibilis anyagok feldolgozásának. Az orvosi termékekről szóló törvény magas követelményeket támaszt az orvosi termékek biztonságával, minőségével és funkcionalitásával szemben. Minden Camlog termék Wimsheimben, Baden-Württemberg tartományban kerül előállításra, szakképzett alkalmazottak által, „Made in Germany”. A CAMLOG és CONELOG implantátumok tiszta titánból készülnek. Ez az anyag rendkívül stabil és az élő szervezet tökéletesen fogadja be. Minden Camlog termékre jellemző, hogy felhasználásuk egyszerű, pontos és megbízható.


Fogászatunk melyik implantátumrendszert ajánlja?

Új tudományos felismerések hasznosítása és hosszú évekig tartó klinikai tapasztalat által a CAMLOG rendszert úgy tervezték, hogy a termékek folyamatos továbbfejlesztés és a legújabb tudományos és műszaki eredményeknek köszönhetően mentesek mindenfajta „régi tehertől”. A rendszer minimális számú komponensből áll és implantológusok, szakfogorvosok, asszisztensek és fogtechnikusok számára jól áttekinthető és kifejezetten felhasználóbarát. Klinikánk tapasztalatai alapján a Camlog implantátumok a legmegbízhatóbbak. Fogtechnikusaink szemszögéből ezek a rendszerek kiforrott technológiát képviselnek. Ezért ajánljuk Önöknek, hogy a Camlog implantációs rendszer mellett döntsenek.

Ön egy fájdalom- és stressz-mentes, magas színvonalú, minőségi fogászati kezelés iránt érdeklődik? Jó hírű rendelőnk Magyarország egyik vezető fogászata és a páciensek körében leggyakrabban kerül továbbajánlásra. Szakképzett fogorvosaink már több mint 20.000 elégedett pácienst kezeltek 2000 óta. Örülnénk, ha Ön is a Denis & Focus Fogászat nagy családjához tartozna.

Élvezze az egyik piacvezető, privát fogászat különleges légkörét Mosonmagyaróváron, a Denis & Focus Dental Centrumban. Éljen át egy olyan magas minőségű kezelést, mint még soha azelőtt, hogy tökéletes, csodaszép fogakkal térhessen haza. Mert az Ön egészsége és elégedettsége a szívügyünk!

Várjuk időpontfoglalását, hogy elégedetté tehessük, és hogy az Ön bizalmát is elnyerhessük.

Egyeztesse már MOST időpontját!

Tel.: 0036-96-566-076

Az Ön Denis & Focus Dental Centruma