Csontfeltöltés

Egy pontos kezelési terv elkészítéséhez mindenek előtt szükség van egy panoráma röntgen felvételre ill. 3D-s CT felvétel alapján tudjuk meghatározni, hogy a páciensnek van-e elegendő, megfelelő mennyiségű és minőségű csontja az implantátum beültetéséhez. A csont ugyanis, úgy ahogyan arra már a "fogatlan állapot" címszó alatt is kitértünk elvékonyodhat, felszívódhat. Ez akkor fordul elő, ha valaki hosszú ideig fennálló foghiányos állapot után szánja rá magát a beavatkozásra. Ilyenkor van szükség csontfeltöltésre, amikor a kívánt területet mesterségesen előállított csontpótló anyaggal töltjük fel.

Mesterséges csontpótló anyagként az ún. Bio-oss-t alkalmazzuk, ez az anyag nagyon hasonlít az emberi csont anyagához megkönnyítve ezáltal az anyag gyors és könnyű beépítését. A felső állcsonton történő csontfeltöltés a Sinus- lift, ez egy speciális műtét egy ún. arcfeltöltő műtét. A Sinus Liftingnél a csontüreget csontanyaggal megerősíti. A műtét után duzzanat, az arc belilulása, minimális fájdalom előfordulhat, mely az előírt instrukciók megfelelő betartásával: antibiotikum szedésével, jegeléssel rövid időn belül megszüntethető.
 
Ön egy fájdalom- és stressz-mentes, magas színvonalú, minőségi fogászati kezelés iránt érdeklődik?
Jó hírű rendelőnk Magyarország egyik vezető fogászata és a páciensek körében leggyakrabban kerül továbbajánlásra. Szakképzett fogorvosaink már több mint 20.000 elégedett pácienst kezeltek 2000 óta. Örülnénk, ha Ön is a Denis & Focus Fogászat nagy családjához tartozna.

Élvezze az egyik piacvezető, privát fogászat különleges légkörét Mosonmagyaróváron, a Denis & Focus Dental Centrumban. Éljen át egy olyan magas minőségű kezelést, mint még soha azelőtt, hogy tökéletes, csodaszép fogakkal térhessen haza. Mert az Ön egészsége és elégedettsége a szívügyünk!

Várjuk időpontfoglalását, hogy elégedetté tehessük, és hogy az Ön bizalmát is elnyerhessük. 

Egyeztesse már MOST időpontját!

Tel.: 0036-96-566-076

E-mail: info@denisdental.com

Az Ön Denis & Focus Dental Centruma